Skip to main content

Bayilik

Neden Mikrosaray Bayisi Olmalısınız?

Güçlü Marka ve Güvenilirlik

Mikrosaray A.Ş., Türkiye’de ilk defa PCI-DSS V3 güvenlik sertifikasını alan ve kredi kartı entegrasyonu için BKM-TECHPOS sertifikasını alan ilk firmadır. Güvenilir ve yenilikçi çözümlerimizle, sektörümüzde lider konumdayız.

Geniş Ürün Yelpazesi

Yeni Nesil Yazar Kasalarımız, POS cihazlarımız ve diğer teknoloji çözümlerimiz ile müşterilerinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Gelişen teknolojilere hızlı uyum sağlayan ürünlerimizle, müşterilerinize en güncel ve verimli çözümleri sunabilirsiniz.

Sürekli Destek ve Eğitim

Bayilerimize düzenli olarak sağladığımız eğitimler ve sürekli teknik destek ile yanınızdayız. Mikrosaray’ın deneyimli teknik ekipleri ve çözüm merkezi, 7/24 hizmetinizdedir. Bayilerimiz, online destek talepleri ve telefon desteği ile her zaman bir adım önde.

Karlı İş Ortaklığı

Bayilerimize sunduğumuz cazip kar marjları ve destek paketleri ile işinizi büyütmek çok daha kolay. Mikrosaray bayisi olarak, işletmenizi güvenilir ve kazançlı bir iş ortaklığı ile güçlendirebilirsiniz.

Bayilik Başvuru Süreci

Mikrosaray bayisi olmak için başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz. Başvuru sürecimiz şu adımlardan oluşmaktadır:

  1. Başvuru Formu: Bayilik başvuru formunu web sitemiz üzerinden doldurun.
  2. Ön Değerlendirme: Başvurunuz tarafımızdan değerlendirilir ve ön onay sürecine alınır.
  3. Görüşme: Ön onayı geçen başvurular için yüz yüze veya online görüşme düzenlenir.
  4. Eğitim ve Sözleşme: Eğitim sürecinin ardından bayilik sözleşmesi imzalanır ve bayimiz olarak faaliyetlerinize başlayabilirsiniz

Bayilik Başvuru Formu